Als eerste op de hoogte

48508 ambtenaren ontvangen al updates over de ontwikkelingen rondom hun salaris. (Ook voor onderwijs)

2 procent erbij in CAO Onderwijsadviesbureaus

25 maart 2021 – Er is een onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao GAO (Groep Arbeidsvoorwaarden Onderwijsadviesbureaus). Daarin is onder meer een salarisverhoging van 2 procent afgesproken. Dat meldt CNV Onderwijs.

De salarisverhoging wordt voor de helft bekostigd uit de verlaging van de jaarlijkse bijdrage voor de individuele levensfasevoorziening. Ook is afgesproken dat arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd voor maximaal drie jaar kunnen worden verleend. Dit was twee jaar. Krijgt de medewerker na deze drie jaar geen vast arbeidscontract, dan heeft de medewerker recht op vrijstelling van werkzaamheden gedurende een maand of op een extra bruto beëindigingsvergoeding van een maandsalaris. Dit komt naast de reguliere transitievergoeding.

De cao GAO loopt van 1 januari tot en met 31 december 2021 en geldt voor medewerkers die werkzaam zijn bij BCO Onderwijsadvies, Stichting HCO, Koepelstichting Bazalt Groep, Stichting OnderwijsAdvies, Stichting RPCZ, Stichting Bazalt en Gouwe Academie.

Bekijk hier het volledige Onderhandelingsresultaat CAO GAO 2021.

Door: Redactie Ambtenarensalaris

Deel dit bericht

Als eerste op de hoogte

48508 ambtenaren ontvangen al updates over de ontwikkelingen rondom hun salaris. (Ook voor onderwijs)

Nieuws


Volg ons


Overige informatie


Copyright © 2022 Ambtenarensalaris