Blijf nu op de hoogte

47834 ambtenaren ontvangen al updates over de ontwikkelingen rondom hun salaris. (Ook voor onderwijs)

Gratis Salarisupdates

CAO-onderhandelingen PO in volle gang

1 april 2021 – De onderhandelingen voor een nieuwe cao voor het primair onderwijs zijn in volle gang. Eind februari gingen de gesprekken van start met het uitwisselen van de inzetbrieven van bonden en PO-Raad.

Blijf nu op de hoogte

47834 ambtenaren ontvangen al updates over de ontwikkelingen rondom hun salaris. (Ook voor onderwijs)

Gratis Salarisupdates

Alle bonden hebben hun eigen inzet bepaald. De grootste onderwijsbond, de AOb, zet in op onder andere een loonsverhoging van 5 procent bij een looptijd van 1 jaar en een thuiswerkvergoeding van 3 euro netto per dag met een goede thuiswerkplek met laptop en mobiele telefoon. Ook CNV en FvOv gaan voor hogere salarissen met een inzet van 3,5 en 3 procent voor 2021. De Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS) zet voor haar achterban onder andere in op een groter salarisverschil met leraren en gaat voor een algehele salarisverhoging van 3 procent voor 2021.

De PO-Raad geeft aan zich in de cao te willen richten op goed werkgeverschap in het primair onderwijs. Onderwerpen die daarbij een rol spelen zijn naast de loonontwikkeling, modernisering van de cao, het loongebouw en de positie van directeuren daarin, bovenwettelijke uitkeringen en onkostenvergoedingen.

Bekijk hieronder de verschillende inzetbrieven.
AOb
CNV
FvOv
AVS
PO-Raad

Door: Redactie Ambtenarensalaris