Bij Ambtenarenlening kunnen ambtenaren geld lenen tegen de laagste rente. Bijvoorbeeld voor een verbouwing of een auto.

Wie zit er achter Ambtenarenlening?

Sinds 2007 bemiddelt Ambtenarenlening onder die naam in consumptief krediet voor ambtenaren. Ook in de jaren ervoor vond er al bemiddeling aan ambtenaren plaats. Tot de organisatie besloot zich volledig op persoonlijke leningen en doorlopende kredieten voor ambtenaren te richten en ook de naam daar op aan te passen: Ambtenarenlening.

Ambtenarenlening is onderdeel van Bridge Finance B.V. en gevestigd in Emmeloord op De Deel 1i. Bridge Finance B.V. en Ambtenarenlening staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 39076831.

Als kredietbemiddelaar werkt Ambtenarenlening volledig onafhankelijk en staat het bedrijf onder toezicht van de AFM (vergunningnummer 12016140). Ook is Ambtenarenlening aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en voldoet de financieel dienstverlener aan alle eisen die autoriteiten zoals de Autoriteit Persoonsgegevens stellen.

Ambtenarenlening richt zich volledig op de bemiddeling van consumptieve kredieten tegen lage rentetarieven en werkt op basis van execution only. De snelle en klantvriendelijke aanpak in combinatie met de laagste rente voor ambtenaren vormen het succes van Ambtenarenlening. Niet voor niets wordt Ambtenarenlening als beste bemiddelaar in consumptief krediet beoordeeld op de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot.

Deel dit bericht

Als eerste op de hoogte

50502 ambtenaren ontvangen al updates over de ontwikkelingen rondom hun salaris. (Ook voor onderwijs en zorg)

Nieuws


Volg ons


Overige informatie


Copyright © 2024 Ambtenarensalaris