Als ambtenaar sluit u voordelig een lening af bij Ambtenarenlening. Ambtenarenlening is gespecialiseerd in het verstrekken en oversluiten van krediet aan ambtenaren. Doordat ambtenaren relatief weinig betalingsachterstanden hebben ten opzichte van de gemiddelde Nederlander, kunnen banken ambtenaren de laagste rente aanbieden.

Ambtenaren kunnen tegen de laagste rente van Nederland geld lenen bij Ambtenarenlening

De rente op leningen staat in 2019 nog steeds historisch laag. Veel ambtenaren kiezen er daarom voor om hun lening en/of hypotheek over te sluiten en de rente vast te zetten.

2019 is een interessant jaar om geld te lenen of een huidige lening over te sluiten naar een lagere rente. Want een lening is nog nooit zo goedkoop geweest.

Er werken in Nederland ongeveer 900.000 (semi-)ambtenaren. Bijvoorbeeld bij de rijksoverheid, gemeente, politie of defensie. Maar ook mensen die werken in het onderwijs of in de zorg, vallen hier onder.

De reden dat Ambtenaren tegen de laagste rente van Nederland kunnen lenen is omdat ze een hele goede ‘betalingsmentaliteit’ hebben. Dit houdt in dat ze bijna nooit in de betalingsproblemen komen. De hoge baangarantie is hier een reden voor. Daarom lopen de banken veel minder risico bij ambtenaren en kunnen ze de laagste rente aanbieden.

U kunt eenvoudig een aanvraag doen voor een offerte.

Klik hier om naar de website van Ambtenarenlening te gaan

Voordelen
Het laagste rentetarief van Nederland
Binnen een werkdag gratis en vrijblijvend een offerte
 Gemiddeld binnen 2 werkdagen geregeld
 Goede voorwaarden
 Veel tevreden klanten blijkt uit onafhankelijke ervaringen en reviews
 Betrouwbaar
 Ook voor mensen in het onderwijs

Nadelen
• 
Zelfstandig ondernemers en ZZP’ers kunnen hier niet terecht
 Hypotheken zijn niet af te sluiten via Ambtenarenlening
 Het is niet mogelijk voor mensen die in Belgïe en Duitsland wonen

Diensten

Ambtenarenlening wordt ook wel is ambtenarenkrediet of ambtenarenfinanciering genoemd.

 

Ervaringen
Er zijn geen klachten bekend over Ambtenarenlening bij bijvoorbeeld onafhankelijke partijen als Radar, Kassa en Consumentenbond. Er worden veel ervaringen en beoordelingen gedeeld door klanten van Ambtenarenlening. Voor onafhankelijke reviews kunt u bijvoorbeeld kijken op Trustpilot.