Ambtenaren kunnen tegen de laagste rente geld lenen bij Ambtenarenlening.

Ambtenarenlening

Bij Ambtenarenlening sluit u als ambtenaar voordelig een lening af tegen de laagste rente. Ambtenarenlening is gespecialiseerd in het verstrekken en oversluiten van leningen aan ambtenaren. Doordat ambtenaren relatief weinig betalingsachterstanden hebben ten opzichte van de gemiddelde Nederlander, kunnen banken ambtenaren de laagste rente aanbieden voor een lening. Ambtenarenlening wordt ook wel ambtenarenkrediet of ambtenarenfinanciering genoemd.

De rente op leningen staat in 2022 nog steeds historisch laag. Veel ambtenaren kiezen er daarom voor om hun lening en/of hypotheek over te sluiten naar Ambtenarenlening en de rente vast te zetten.

Er werken in Nederland ongeveer 900.000 mensen als (semi-)ambtenaar. Bijvoorbeeld bij de rijksoverheid, gemeente, politie of defensie. Maar ook medewerkers in het onderwijs en de zorg kunnen geld lenen bij Ambtenarenlening.

Beste betalingsmentaliteit

Dat ambtenaren tegen de laagste rente van Nederland geld kunnen lenen komt doordat ze een hele goede ‘betalingsmentaliteit’ hebben. Dit houdt in dat ze bijna nooit in de betalingsproblemen komen en geen betalingsachterstanden hebben. De hoge baangarantie is hier een reden voor. Daarom lopen banken veel minder risico bij ambtenaren en kunnen ze de laagste rente aanbieden.

U kunt eenvoudig een aanvraag doen voor een offerte van Ambtenarenlening.

Klik hier om naar de website van Ambtenarenlening te gaan

Ambtenarenlening voordelen

Het laagste rentetarief van Nederland op een persoonlijke lening
Binnen een werkdag gratis en vrijblijvend een offerte
 Gemiddeld binnen 2 werkdagen geregeld
 Goede voorwaarden
 Veel tevreden klanten blijkt uit onafhankelijke ervaringen en reviews
 Betrouwbaar
 Ook voor mensen in het onderwijs

Ambtenarenlening nadelen

Ambtenarenlening heeft geen mogelijkheden voor zelfstandig ondernemers en zzp’ers
 U kunt via Ambtenarenlening geen hypotheek afsluiten
 U kunt geen lening afsluiten bij Ambtenarenlening als u in Belgïe of Duitsland woont

Persoonlijke lening bij Ambtenarenlening

De persoonlijke lening van Ambtenarenlening wordt vaak afgesloten voor bijvoorbeeld een verbouwing of een auto. Ook gebruiken ambtenaren een persoonlijke lening van Ambtenarenlening om hun huidige lening over te sluiten naar een goedkopere ambtenarenlening. Bij een persoonlijke lening van Ambtenarenlening staan de rente, looptijd en maandtermijn vast zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wel zo handig. Het minimale leenbedrag bij een persoonlijke lening is 5.000 euro en het maximale leenbedrag is 75.000 euro. Het is ook altijd mogelijk om boetevrij en zonder extra kosten af te lossen op de persoonlijke lening van Ambtenarenlening. U kunt bij een persoonlijke lening de afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen. Wel kunt u natuurlijk opnieuw een lening aanvragen. Een persoonlijke lening is de meest gekozen leenvorm onder ambtenaren.

Doorlopend krediet bij Ambtenarenlening

Het doorlopend krediet (ook wel een flexibele lening genoemd) van Ambtenarenlening staat bekend om de flexibiliteit. U heeft bijvoorbeeld tijdelijk extra geld nodig maar u weet nog niet precies hoeveel of wanneer. In tegenstelling tot een persoonlijke lening, zijn de rente en looptijd van een doorlopend krediet variabel. Wat u aflost kunt u ook weer opnieuw opnemen van het krediet tot aan de afgesproken kredietlimiet. U betaalt alleen rente over het bedrag dat u daadwerkelijk heeft opgenomen en u kunt altijd boetevrij aflossen. De rente bij een doorlopend krediet is variabel.

LET OP: Vanaf maart 2022 sluiten banken geen nieuwe doorlopende kredieten meer. Wilt u geld lenen, dan is de persoonlijke lening een goed en voordeliger alternatief.

Ervaringen Ambtenarenlening

Er zijn geen klachten bekend over Ambtenarenlening bij bijvoorbeeld onafhankelijke partijen als Radar, Kassa en Consumentenbond. Er worden veel ervaringen en beoordelingen gedeeld door klanten van Ambtenarenlening. Voor onafhankelijke reviews kunt u bijvoorbeeld kijken op Trustpilot.

Ambtenarenlening aanvragen

Bij Ambtenarenlening kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week een lening aanvragen. Dit is uiteraard gratis en vrijblijvend. Nadat u via het aanvraagformulier uw gegevens heeft ingevuld krijgt u meestal al binnen een werkdag de mogelijkheden per email. De kans is groot dat u een goedkope lening met een lage rente kunt afsluiten bij Ambtenarenlening. U (of uw partner) dient uiteraard wel werkzaam te zijn als ambtenaar of semiambtenaar. In principe kan iedereen die werkzaam is als ambtenaar een aanvraag doen bij Ambtenarenlening. U bent bijvoorbeeld werkzaam bij het waterschap, in het onderwijs, in de zorg, bij een gemeente of provincie, bij de politie of bij de rijksoverheid. Mocht u twijfelen of u in aanmerking komt dan kunt u altijd een aanvraag doen en worden uw mogelijkheden voor een Ambtenarenlening bekeken.

Zie ook Wie zit er achter Ambtenarenlening?

Ambtenaren kunnen tegen de laagste rente van Nederland geld lenen bij Ambtenarenlening

Als eerste op de hoogte

47746 ambtenaren ontvangen al updates over de ontwikkelingen rondom hun salaris. (Ook voor onderwijs)

Nieuws


Volg ons


Overige informatie


Copyright © 2022 Ambtenarensalaris