Bij Ambtenarenlening kunnen ambtenaren geld lenen tegen de laagste rente. Bijvoorbeeld voor een verbouwing of een auto.

Ambtenarenlening

Bij Ambtenarenlening sluit u als ambtenaar voordelig een lening af tegen de laagste rente. Ambtenarenlening is gespecialiseerd in het verstrekken en oversluiten van leningen aan ambtenaren. Doordat ambtenaren relatief weinig betalingsachterstanden hebben ten opzichte van de gemiddelde Nederlander, kunnen banken ambtenaren de laagste rente aanbieden voor een lening. Ambtenarenlening wordt ook wel ambtenarenkrediet of ambtenarenfinanciering genoemd.

Er werken in Nederland ongeveer 900.000 mensen als (semi-)ambtenaar. Bijvoorbeeld bij de rijksoverheid, gemeente, politie of defensie. Maar ook medewerkers in het onderwijs en de zorg kunnen geld lenen bij Ambtenarenlening.

Beste betalingsmentaliteit bij Ambtenarenlening

Dat ambtenaren tegen de laagste rente van Nederland geld kunnen lenen komt doordat ze een hele goede ‘betalingsmentaliteit’ hebben. Dit houdt in dat ze bijna nooit in de betalingsproblemen komen en geen betalingsachterstanden hebben. De hoge baangarantie is hier een reden voor. Daarom lopen banken veel minder risico bij ambtenaren en kunnen ze de laagste rente aanbieden.

U kunt eenvoudig een aanvraag doen voor een offerte van Ambtenarenlening.

Klik hier om naar de website van Ambtenarenlening te gaan

Ambtenarenlening voordelen

Het laagste rentetarief van Nederland op een persoonlijke lening
Binnen een werkdag gratis en vrijblijvend een offerte
 Gemiddeld binnen 2 werkdagen geregeld
 Goede voorwaarden
 Veel tevreden klanten blijkt uit onafhankelijke ervaringen en reviews
 Betrouwbaar
 Ook voor mensen in het onderwijs

Ambtenarenlening nadelen

Ambtenarenlening heeft geen mogelijkheden voor zelfstandig ondernemers en zzp’ers
 U kunt via Ambtenarenlening geen hypotheek afsluiten
 U kunt geen lening afsluiten bij Ambtenarenlening als u in Belgïe of Duitsland woont

Ambtenarenlening persoonlijke lening

De persoonlijke lening van Ambtenarenlening wordt vaak afgesloten voor bijvoorbeeld een verbouwing of een auto. Ook gebruiken ambtenaren een persoonlijke lening van Ambtenarenlening om hun huidige lening over te sluiten naar een goedkopere ambtenarenlening. Bij een persoonlijke lening van Ambtenarenlening staan de rente, looptijd en maandtermijn vast zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wel zo handig. Het minimale leenbedrag bij een persoonlijke lening is 5.000 euro en het maximale leenbedrag is 75.000 euro. Het is ook altijd mogelijk om boetevrij en zonder extra kosten af te lossen op de persoonlijke lening van Ambtenarenlening. U kunt bij een persoonlijke lening de afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen. Wel kunt u natuurlijk opnieuw een lening aanvragen. Een persoonlijke lening is de meest gekozen leenvorm onder ambtenaren.

Ambtenarenlening doorlopend krediet

Het doorlopend krediet (ook wel een flexibele lening genoemd) van Ambtenarenlening staat bekend om de flexibiliteit. U heeft bijvoorbeeld tijdelijk extra geld nodig maar u weet nog niet precies hoeveel of wanneer. In tegenstelling tot een persoonlijke lening, zijn de rente en looptijd van een doorlopend krediet variabel. Wat u aflost kunt u ook weer opnieuw opnemen van het krediet tot aan de afgesproken kredietlimiet. U betaalt alleen rente over het bedrag dat u daadwerkelijk heeft opgenomen en u kunt altijd boetevrij aflossen. De rente bij een doorlopend krediet is variabel.

LET OP: Vanaf maart 2022 sluiten banken geen nieuwe doorlopende kredieten meer. Wilt u geld lenen, dan is de persoonlijke lening een goed en voordeliger alternatief.

Ambtenarenlening ervaringen

Er zijn geen klachten bekend over Ambtenarenlening bij bijvoorbeeld onafhankelijke partijen als Radar, Kassa en Consumentenbond. Er worden veel ervaringen en beoordelingen gedeeld door klanten van Ambtenarenlening. Voor onafhankelijke reviews kunt u bijvoorbeeld kijken op Trustpilot.

Ambtenarenlening aanvragen

Bij Ambtenarenlening kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week een lening aanvragen. Dit is uiteraard gratis en vrijblijvend. Nadat u via het aanvraagformulier uw gegevens heeft ingevuld krijgt u meestal al binnen een werkdag de mogelijkheden per email. De kans is groot dat u een goedkope lening met een lage rente kunt afsluiten bij Ambtenarenlening. U (of uw partner) dient uiteraard wel werkzaam te zijn als ambtenaar of semiambtenaar. In principe kan iedereen die werkzaam is als ambtenaar een aanvraag doen bij Ambtenarenlening. U bent bijvoorbeeld werkzaam bij het waterschap, in het onderwijs, in de zorg, bij een gemeente of provincie, bij de politie of bij de rijksoverheid. Mocht u twijfelen of u in aanmerking komt dan kunt u altijd een aanvraag doen en worden uw mogelijkheden voor een Ambtenarenlening bekeken.

Hoe sluit ik een Ambtenarenlening af?

U heeft besloten om een persoonlijke lening af te sluiten bij Ambtenarenlening. Hoe gaat dit nu in zijn werk. Hieronder staat het uitgelegd in 4 eenvoudige stappen:

  1. Eerst vraagt u vrijblijvend een offerte aan voor een persoonlijke lening bij Ambtenarenlening om te kijken of het bedrag dat u wilt lenen ook mogelijk is. Daarnaast krijgt u natuurlijk de rente te zien en de andere voorwaarden.
  2. Binnen een werkdag krijgt u de offerte van Ambtenarenlenig voor uw persoonlijke lening. Vervolgens kunt u rustig bekijken of alles naar wens is. Mocht u aanpassingen willen dan kunt u dit laten weten.
  3. U kunt de offerte van de persoonlijke lening goedkeuren door deze te ondertekenen. Meestal kan dit digitaal. Vervolgens hebben wij nog een aantal documenten van u nodig zoals uw identificatiebewijs en bewijs van inkomen en lasten. Als wij alles van u ontvangen hebben dan worden de gegevens gecontroleerd.
  4. Als uw offerte en gegevens zijn goedgekeurd dan wordt het geld overgemaakt of de huidige leningen overgesloten. Meestal gaat dit vrij snel en hoeft het niet langer dan 2 werkdagen te duren.

Wat is precies een persoonlijke lening van Ambtenarenlening?

Een persoonlijke lening van Ambtenarenlening is een lening waarbij het volledige bedrag dat je wilt lenen in één keer op jouw bankrekening zal worden gestort. Het doel van een persoonlijke lening is het kopen van goederen of diensten. Hierdoor is het bekend wat de hoogte van de lening moet zijn en hoeveel je maandelijks zal moeten aflossen. Ook staat de rente vast net als de terugbetaaltermijn. Persoonlijke leningen kunnen voor verschillende dingen gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van nieuwe elektrische fietsen of een nieuwe auto. het kan ook worden ingezet om de verbouwing aan je woning te bekostigen.

De voordelen van een persoonlijke lening bij Ambtenarenlening

Eén van de belangrijkste voordelen van een persoonlijke financiering is dat veel zaken al vast staan. Dat is fijn, de afspraken zijn helder en je weet precies waar je aan toe bent. Zo heb je te maken met een vast bedrag dat je maandelijks zal moeten aflossen. Zo kun je dit eenvoudig incalculeren bij je vaste lasten. Ook de looptijd is vast, waardoor je precies weet wanneer de lening volledig is afbetaald. Verder zal er van te voren een afspraak worden gemaakt hoeveel rente er moet worden betaald en hier kan niet van worden afgeweken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de rente in één keer hoger zal uitvallen. Tot slot ontvang je het bedrag in één keer op je eigen bankrekening waardoor je direct het doel kan financieren.

Bovendien kun je een persoonlijke lening bij Ambtenarenlening altijd boetevrij aflossen.

De nadelen van een persoonlijke lening bij Ambtenarenlening

Het aanvragen van een persoonlijke lening kent ook een aantal nadelen. Je zult uiteindelijk meer geld kwijt zijn omdat je rente zult gaan betalen. Sparen kan daardoor een voordelige optie zijn. Verder zul je hogere maandlasten hebben door de afbetalingen en is het goed om te weten dat de bedragen die zijn afgelost niet meer kunnen worden opgenomen. Verder is het vaak zo dat veel geldverstrekkers boetevrij aflossen niet aanbieden. Je kunt beter kiezen voor een aanbieder waarbij dat wel mogelijk is. Als je dan een keer een meevaller hebt kun je eerder van de lening af zijn.

Hoeveel geld kan ik lenen bij Ambtenarenlening als ambtenaar?

Hoeveel u kunt lenen bij Ambtenarenlening hangt af van verschillende factoren. Dat u werkzaam bent als ambtenaar helpt zeker mee, maar daarnaast is bijvoorbeeld ook u gezinssituatie of woonsituatie van invloed. Zorgmedewerkers, politiemensen en docenten lenen met de ambtenarenlening tegen een relatief lage rente, waardoor de maandlast vervolgens vaak lager is. En hoe lager de maandlast, hoe kleiner het effect is op uw besteedbaar inkomen. Als bijvoorbeeld docenten geld lenen is dat voordelig en daardoor verantwoord. De maximale lening is voor elke ambtenaar anders.

Zie ook Wie zit er achter Ambtenarenlening?

Als eerste op de hoogte

41773 ambtenaren ontvangen al updates over de ontwikkelingen rondom hun salaris. (Ook voor onderwijs)

Nieuws


Volg ons


Overige informatie


Copyright © 2024 Ambtenarensalaris