Ambtenaren kunnen tegen de laagste rente van Nederland geld lenen bij Ambtenarenlening.

Ambtenarenlening

Bij Ambtenarenlening sluit u als ambtenaar voordelig een lening af tegen de laagste rente. Ambtenarenlening is gespecialiseerd in het verstrekken en oversluiten van leningen aan ambtenaren. Doordat ambtenaren relatief weinig betalingsachterstanden hebben ten opzichte van de gemiddelde Nederlander, kunnen banken ambtenaren de laagste rente aanbieden voor een lening.

De rente op leningen staat in 2021 nog steeds historisch laag. Veel ambtenaren kiezen er daarom voor om hun lening en/of hypotheek over te sluiten en de rente vast te zetten. 2021 is een interessant jaar om geld te lenen of een huidige lening over te sluiten tegen een lagere rente. Want een lening is nog nooit zo goedkoop geweest.

Er werken in Nederland ongeveer 900.000 mensen als (semi-)ambtenaar. Bijvoorbeeld bij de rijksoverheid, gemeente, politie of defensie. Maar ook mensen die werken in het onderwijs of in de zorg, vallen hier onder.

De reden dat Ambtenaren tegen de laagste rente van Nederland kunnen lenen is omdat ze een hele goede ‘betalingsmentaliteit’ hebben. Dit houdt in dat ze bijna nooit in de betalingsproblemen komen. De hoge baangarantie is hier een reden voor. Daarom lopen de banken veel minder risico bij ambtenaren en kunnen ze de laagste rente aanbieden.

U kunt eenvoudig een aanvraag doen voor een offerte van Ambtenarenlening.

Klik hier om naar de website van Ambtenarenlening te gaan

Ambtenarenlening voordelen
Het laagste rentetarief van Nederland
Binnen een werkdag gratis en vrijblijvend een offerte
 Gemiddeld binnen 2 werkdagen geregeld
 Goede voorwaarden
 Veel tevreden klanten blijkt uit onafhankelijke ervaringen en reviews
 Betrouwbaar
 Ook voor mensen in het onderwijs

Ambtenarenlening nadelen
• 
Zelfstandig ondernemers en ZZP’ers kunnen hier niet terecht
 Hypotheken zijn niet af te sluiten via Ambtenarenlening
 Het is niet mogelijk voor mensen die in Belgïe en Duitsland wonen

Diensten
Ambtenarenlening wordt ook wel ambtenarenkrediet of ambtenarenfinanciering genoemd. Hieronder ziet u de twee meest voorkomende leenvormen:

Persoonlijke lening bij Ambtenarenlening
De persoonlijke lening van Ambtenarenlening is een lening die vaak wordt afgesloten voor bijvoorbeeld een verbouwing of een auto. Ook gebruiken ambtenaren een persoonlijke lening vaak om een huidige lening goedkoper tegen een lage rente over te sluiten. Bij een persoonlijke lening van Ambtenarenlening staan de rente, de looptijd en de maantermijn vast zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wel zo handig. Het minimale leenbedrag bij een persoonlijke lening is 5.000 euro en het maximale leenbedrag is 75.000 euro. Het is ook altijd mogelijk om boetevrij en zonder extra kosten af te lossen op de persoonlijke lening van Ambtenarenlening. U kunt bij een persoonlijke lening de afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen. Wel kunt u natuurlijk opnieuw een lening aanvragen. Een persoonlijke lening is de meest gekozen leenvorm onder ambtenaren.

Doorlopend krediet bij Ambtenarenlening
Het doorlopend krediet (ook wel een flexibele lening genoemd) van Ambtenarenlening wordt vaak gekozen door ambtenaren die flexibiliteit willen. U heeft bijvoorbeeld tijdelijk extra geld nodig maar u weet nog niet precies hoeveel of wanneer. De rente en de looptijd van een doorlopend krediet zijn variabel. Wat u aflost kunt u ook weer opnieuw opnemen van het krediet tot aan de afgesproken kredietlimiet. U hoeft alleen rente te betalen over het bedrag dat u daadwerkelijk heeft opgenomen en u kunt altijd boetevrij aflossen. De rente bij een doorlopend krediet is variabel. Dit dus in tegenstelling tot bij een persoonlijke lening waar de rente vast staat.

Ervaringen Ambtenarenlening
Er zijn geen klachten bekend over Ambtenarenlening bij bijvoorbeeld onafhankelijke partijen als Radar, Kassa en Consumentenbond. Er worden veel ervaringen en beoordelingen gedeeld door klanten van Ambtenarenlening. Voor onafhankelijke reviews kunt u bijvoorbeeld kijken op Trustpilot.

Ambtenarenlening aanvragen
Bij Ambtenarenlening kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week een lening aanvragen. Dit is uiteraard gratis en vrijblijvend. Nadat u via het aanvraagformulier uw gegevens heeft ingevuld krijgt u meestal al binnen een werkdag de mogelijkheden per email. De kans is groot dat u een goedkope lening met een lage rente kunt afsluiten bij Ambtenarenlening. U (of uw partner) dient uiteraard wel werkzaam te zijn als ambtenaar of semi-ambtenaar. In principe kan iedereen die werkzaam is als ambtenaar een aanvraag doen bij Ambtenarenlening. U bent bijvoorbeeld werkzaam bij het waterschap, in het onderwijs, in de zorg, bij een gemeente, bij een provincie, bij politie of u bent werkzaam voor de rijksoverheid. Mocht u twijfelen of u in aanmerking komt dan kunt u altijd een aanvraag doen en dan kunnen de mogelijkheden bekeken worden voor een Ambtenarenlening.

Ambtenaren kunnen tegen de laagste rente van Nederland geld lenen bij Ambtenarenlening

Als eerste op de hoogte

48336 ambtenaren ontvangen al updates over de ontwikkelingen rondom hun salaris. (Ook voor onderwijs)

Nieuws


Volg ons


Overige informatie


Copyright © 2021 Ambtenarensalaris