Ambtenaren kunnen tegen de laagste rente van Nederland geld lenen bij Ambtenarenlening.

Over ons

Ambtenarensalaris.nl is het online platform voor (semi)ambtenaren met actuele en onafhankelijke informatie op het gebied van salaris en arbeidsvoorwaarden, zoals cao’s, salarisschalen, pensioen, (verlof)regelingen en vergoedingen.

Ambtenarensalaris.nl omvat een website, kennisbank, nieuwsbrieven en social media kanalen. De onafhankelijke vakredactie maakt en selecteert dagelijks relevant nieuws en ontwikkelingen voor ambtenaren en semiambtenaren. Deze content wordt gesegmenteerd aangeboden aan de volgende doelgroepen: rijksoverheid, provincie, gemeente, politie, defensie, onderwijs en zorg & welzijn.

Cijfers
Met gemiddeld meer dan 187.000 unieke bezoekers per maand en 48.000 inschrijvingen op sectorspecifieke nieuwsbrieven, is Ambtenarensalaris.nl een relevant medium voor Nederlandse ambtenaren.

Bezoekers
Bezoekers van Ambtenarensalaris.nl zijn met name hoogopgeleide ambtenaren bij onder meer rijk, provincie, gemeente, politie en defensie en semiambtenaren in het onderwijs en zorg & welzijn.

Blijf ook op de hoogte
Als u bij Salarisupdates uw e-mailadres invult, blijft u ook op de hoogte van relevante ontwikkelingen in uw sector.

Inhoudelijke persoonlijke vragen over salaris, cao’s, regelingen etc. kunnen wij, door de grote hoeveelheid vragen, helaas niet beantwoorden. Voor algemene opmerkingen, suggesties en vragen, kunt u een mail sturen naar info@ambtenarensalaris.nl.

Als eerste op de hoogte

48349 ambtenaren ontvangen al updates over de ontwikkelingen rondom hun salaris. (Ook voor onderwijs)

Nieuws


Volg ons


Overige informatie


Copyright © 2021 Ambtenarensalaris