Ambtenaren kunnen tegen de laagste rente geld lenen bij Ambtenarenlening.

Ambtenarenkrediet

Ambtenarenkrediet is er voor alle ambtenaren die op zoek zijn naar de laagste rente van Nederland. Of u nu werkzaam bent als ambtenaar voor politie, een ministerie, een provincie of een gemeente. Ambtenarenkrediet kan u helpen met een krediet tegen de laagste rente! Ook als u werkzaam bent als semi-ambtenaar in bijvoorbeeld het onderwijs of in de zorg dan helpen wij u graag. Wilt u weten hoeveel geld u kunt besparen op uw huidige krediet of wilt u een nieuw krediet?
Vraag dan kosteloos en vrijblijvend een offerte aan.

De afgelopen jaren heeft Ambtenarenkrediet duizenden ambtenaren geholpen met een krediet. Wij scoren maar liefst 5 sterren op 1.765 beoordelingen en hier zijn wij dan ook erg trots op. Ambtenarenkrediet is sinds vele jaren de specialist als het gaat om kredieten voor ambtenaren.

Wat zijn uw voordelen bij Ambtenarenkrediet

 • Binnen 1 werkdag vrijblijvend een offerte
 • De laagste rente voor ambtenaren
 • Altijd boetevrij en zonder kosten aflossen op uw krediet
 • Uw krediet is gemiddeld binnen 2 dagen geregeld
 • Ambtenaren beoordelen Ambtenarenkrediet met het maximale aantal van 5 sterren
 • Gratis vergelijken en oversluiten van uw huidige krediet

Hoe werkt het precies bij Ambtenarenkrediet?

 1. U doet online een aanvraag via de website
 2. U krijgt binnen 1 werkdag van Ambtenarenkrediet vrijblijvend een offerte
 3. Als de offerte naar wens is dan tekent u de offerte en mailt deze samen met de gevraagde stukken naar Ambtenarenkrediet
 4. Ambtenarenkrediet verwerkt en controleert alles en zorgt dat het geld wordt overgemaakt
 5. U krijgt een bevestiging en toelichting dat alles geregeld is en het geld is overgemaakt

De leningen bij Ambtenarenkrediet

Bij Ambtenarenkrediet is het simpel. Er zijn twee leenvormen. Een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.
Met een persoonlijke lening van Ambtenarenkrediet leent u eenmalig een bedrag. Bijvoorbeeld voor een auto of een verbouwing. Het voordeel van een persoonlijke lening is dat u precies weet waar u aan toe bent. U heeft namelijk een vaste rente, een vast maanbedrag en een vaste looptijd.
Met een doorlopend krediet van Ambtenarenkrediet bent u flexibel. U krijgt een limiet waarbinnen u kunt opnemen en aflossen.

Waarom krijgen ambtenaren een lagere rente bij Ambtenarenkrediet?

Ambtenaren zijn nogal wat beter in het terugbetalen van hun krediet. Ambtenaren hadden bijvoorbeeld in 2018 gemiddeld genomen 9 keer zo weinig achterstand als gemiddeld in Nederland. Daarom zijn de banken waarmee Ambtenarenkrediet samenwerkt bereid om ambtenaren en semi-ambtenaren de laagste rente te geven voor hun krediet. Kredietverstrekkers waar Ambtenarenkrediet mee werkt zoals Defam, Interbank, BNP Paribas, Qander en Nationale Nederlanden bieden een lagere rente aan als het risico kleiner is. Een kleiner risico zorgt dus voor en lagere rente.

Wat is de rente bij Ambtenarenkrediet?

Dat is niet zo te zeggen. Het hangt namelijk af van verschillende factoren zoals de hoogte van uw inkomen en uw woonlasten. Ook factoren als gezinssamenstelling en kredietervaring zijn van invloed op de rente. Als u wilt weten wat de laagste rente is in uw persoonlijke situatie, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij Ambtenarenkrediet.

Als eerste op de hoogte

47992 ambtenaren ontvangen al updates over de ontwikkelingen rondom hun salaris. (Ook voor onderwijs)

Nieuws


Volg ons


Overige informatie


Copyright © 2022 Ambtenarensalaris