Bij Ambtenarenlening kunnen ambtenaren geld lenen tegen de laagste rente. Bijvoorbeeld voor een verbouwing of een auto.

Financiële afspraken Defensie deze maand ingevoerd

16 januari 2024 – Hoewel nog niet alle afspraken uit het Arbeidsvoorwaardenakkoord Defensie zijn geformaliseerd, worden diverse financiële afspraken deze maand al wel doorgevoerd. Dat geldt voor de loonsverhoging, eenmalige uitkering, salarismaatregelen burgermedewerkers en de verhoogde reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

Afgelopen november werd er een arbeidsvoorwaardenresultaat behaald voor 2024 dat in december definitief werd. Daarin werd onder andere afgesproken dat deze maand de lonen met 7 procent omhoog gaan en er een eenmalige uitkering van 1.500 euro bruto wordt uitbetaald. Alle actief dienenden bij Defensie zien deze verhoging en de eenmalige uitkering deze maand terug op hun loonstrook.

Ook de afgesproken salarismaatregelen voor burgermedewerkers worden deze maand doorgevoerd evenals de verhoogde vergoeding voor woon-werkverkeer voor de tabellen E, N en O van 19 naar 21 cent per kilometer. Tot slot wordt vanaf nu ook de hogere thuiswerkvergoeding van 2,15 euro per dag uitbetaald.

Door: Redactie Ambtenarensalaris

Deel dit bericht

Als eerste op de hoogte

41773 ambtenaren ontvangen al updates over de ontwikkelingen rondom hun salaris. (Ook voor onderwijs en zorg)

Nieuws


Volg ons


Overige informatie


Copyright © 2024 Ambtenarensalaris