Ambtenaren kunnen tegen de laagste rente van Nederland geld lenen bij Ambtenarenlening.

Meer informatie

Politie cao ondertekend; loonsverhoging en eenmalige uitkering dit jaar uitbetaald

5 november 2018 – Bonden en werkgever hebben de nieuwe politie cao ondertekend. Door deze snelle actie na het definitief worden van de gemaakte afspraken, kan de werkgever nog dit jaar de loonsverhoging per 1 juli 2018 en de eenmalige uitkering voor 2018 uitbetalen.

Blijf nu op de hoogte

47925 ambtenaren ontvangen al updates over de ontwikkelingen rondom hun salaris. (Ook voor onderwijs)

Gratis Salarisupdates
Dat melden de politiebonden.

Met de ondertekening kan gestart worden met de uitwerking van belangrijke afspraken zoals over de werkdruk en overgangsbeleid voor zittend personeel in verband met de invoering van een loopbaanpad medewerker/generalist/senior vanaf 2021. Met de voortvarendheid waarmee het korps deze projecten oppakt, kan de werkgever zijn betrouwbaarheid en betrokkenheid aan zijn medewerkers tonen. Voor 1 maart 2019 moet er een uitgewerkt plan liggen voor de gefaseerde invoering van het hiervoor genoemde loopbaanpad, inclusief overgangsbeleid. Volgens de bonden biedt de viermaandelijkse voortgangsrapportage aan minister Grapperhaus goede mogelijkheden om de afspraken politiek onder de aandacht te houden.

Infographics gevolgen cao
Om snel een indruk te geven van de gevolgen van de nieuwe cao, hebben de bonden infographics ontwikkeld voor drie soorten collega’s: een wijkagent, een rechercheur en een secretarieel medewerker.

Door: Redactie Ambtenarensalaris